ЗА НАС

Връщане и Замяна

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Ние от Радапола ЕООД следваме международните стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България. За нас е важно Вие като куповачи да се чувствате сигурни и защитени. Всеки клиент може да върне получената от него поръчка, според нашата политика за връщане и замяна на стоки.
Всяка една поръчка, направена в онлайн магазин https://radapola.bg, може да бъде заменена или върната в срок от 14 дни, считано от датата на предаване на куриер към клиента при следните условия и стъпки освен в случаите, когато стоката е изработена специално за вас по зададени ваши изисквания: 

1) ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ
Замяната на продукт става изключително лесно. Ако желаете да замените продукт от Вашата доставена поръчка, направете следното:
Свържете се с нас на един от посочените контакти, за да уточните най-удобния за Вас метод за замяна на закупения артикул;
След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката, ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас продукти;
Замяна на артикул е препоръчителна за продукт на същата или по-висока стойност от първоначално закупения. В случай, че при размяна изберете продукт на по-ниска стойност, разликата в цената ще бъде запазена във ваучер, който можете да ползвате по-късно за пазаруване;
Стойността на куриерските услуги в двете посоки при размяна е за сметка на Клиента.

2) ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

ВАЖНО!

След премахване на етикета на всеки един продукт, той не подлежи на замяна или връщане! Ако желаете да използвате продукт само за определен период, моля проверете дали се дава под наем.


За да упражните правото си на отказ и връщане на закупен продукт в рамките на 14 дни от получаване на стоката, задължително трябва да ни уведомите за решението си като се свържете с нас на някои от посочените контакти за връзка, ще ни е необходим
Номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител).


Разходите по транспорта (куриерски такси) на върната поръчка се поемат от Вас. Не се приемат стоки за преглед и възстановяване на сума, ако клиента изпрати пратката за наша сметка.
 
Важно! В случай, че върнете пратка след преглед и тест при куриера, стойността на куриерската услуга за връщането към нас е за Ваша сметка.

3) ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ
След като сте се свързали предварително с нас и вече сме обсъдили детайлите по връщането, вие трябва да изпратите стоката до офиса на еконт в София (ул Тодорини кукли 4).Разходите по транспорта (куриерски такси) на върната поръчка се поемат от Вас. След като сме остановили, че върнатата от вас стока отговаря на нашата политика за връщане и замяна и сме получили обратно върнатата от Вас стока, ние ще изплатим сумата ви по банков път в рамките на (3-7 работни дни).

4) ПОВРЕДЕНИ СТОКИ
При замяна или връщане на стоки закупени от онлайн магазин https://radapola.bg трябва да се съблюдават следните изисквания:
Стоките да НЕ са с нарушена цялостна опаковка;
Стоките да НЕ са със скъсани или липсващи етикети и/или аксесоари;
Стоките да НЕ са надраскани или повредени по какъвто и да е било начин;
Стоките да НЕ са използвани;
Стоките да НЕ са със замърсявания;
Стоките да не са с липсващи части.

Радапола ЕООД запазва парвото си да откаже да приеме връщането на стоката на клиента без предупреждение, при положение, че даден артикул, който е върнат от клиента, не отговаря на гореспоменатите изисквания.

5) ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
Изложените в онлайн магазин https://radapola.bg артикули са с реални техни снимки. Въпреки това различните монитори показват цветовете по различен начин, затова може да има цветово несъответствие между получената стока и показаната в уеб сайта. Ние полагаме големи усилия да покажем стоките в максимално реалния им вид.

Желателно е, когато връщате за замяна или отказ стоки, да бъдат опаковани максимално близко до начина по който са Ви били изпратени от нас. Така шансовете да бъдат повредени по време на транспорт намаляват значително.

6) НАШАТА ПОЛИТИКА
Всички стоки, които биват заменяни или връщани до нас в 14 дневен срок от получаването на пратката, трябва да са в запазен отличен търговски вид с оригиналната опаковка, всичките им прилежащи етикети и аксесоари и съпътстващи документи. В случай, че някои от гореспоменатите атрибути са повредени или липсват, Радапола ЕООД си запазва правото да върне стоката на купувача без предупреждение. На връщане и замяна не подлежат аксесоари изработени специално за вас, по ваши индивидуални изисквания.

7) ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ
Екипът на Радапола ЕООД запазва правото си да променя настоящата Политика за връщане и замяна по всяко време, без предизвестие, като новите условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.
Настоящата Политика за връщане и замяна важи за онлайн магазин  https://radapola.bg  и за неговите клиенти (купувачи). С публикуването на евентуални промени в условията, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.

Дата на последна редакция: 01.06.2022г.

КОШНИЦА 0

РАЗГЛЕДАНИ 0

Влез

Създай профил

Възтановяване на парола

Забравена парола? Моля въведете Вашето Потребителско име или Email адрес. Ще получите линк за създаване на нова парола.